Főoldal > Események > 2019.09.06
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


6.

14:00
Lobogó Panzió, Homoródfürdő

Jelentkezés a homoródfürdői politikai Edzőtáborba

Kedves kollégák! A Magyar Ifjúsági Értekezlettel közösen szeptember 6–8. között újra megszervezzük politikai Edzőtáborunkat a homoródfürdői Lobogó Panzióban, amelyre szeretettel várunk benneteket. Amennyiben részt kívántok venni a rendezvényen, kérünk, regisztráljatok a pressoffice@rmdsz.ro email címen, küldjétek el a neveteket, telefonszámotokat, valamint azt, hogy melyik sajtóorgánum részéről érkeztek.

Hogyha a helyszínen szeretnétek politikusainkkal interjút készíteni, kérünk azt is jelezzétek regisztrációs válaszleveletekben: az interjúalany neve és az interjú témája.

 

PROGRAM ▼▼▼

 

szeptember 6., péntek

14.00 – 14.30 

Megnyitó

Beszédet mond Olteán Csongor, a MIÉRT elnöke, Bíró Barna Botond, az RMDSZ Udvarhelyszéki szervezetének elnöke és Antal Lóránt szenátor.

14.30 – 15.30

2000 után is születnek még emberek! címmel tart előadást Veres Valér szociológus a Z generáció médiafogyasztási szokásairól, politikai preferenciáiról, közéleti szerepvállalásáról és karrierválasztásáról.

15.45 – 17.00

Marosvásárhelytől Úz-völgyéig címmel előadást tart Markó Béla, a Kós Károly Akadémia Alapítvány elnöke.

17.15 – 18.15

A Facebook a nyugdíjasoké – technológiai és kommunikációs trendek 2019-ben címmel art előadást Károlyi Kristóf, a DATADAT projektmenedzsere.   

 

szeptember 7., szombat

10:00 – 11.00 

When truth is not the best story: conspiracy theories and populism címmel tart angol nyelvű előadást Ioana Lung (WMCES Head of Communications and Marketing Officer) és Patrick Egan (CEO of FWD Affairs).

11.00 – 12.00

A Z-gen élőhelye és szokásvilága, avagy hogyan vadásszunk Z generációs fiatalt? címmel tart előadást Kádár Magor kommunikációs szakértő, a BBTE egyetemi docense.

12:00 – 13.30

Mindent (is) a RESPEKTről! címmel Kelemen Hunor szövetségi elnök tart előadást, amelyet majd beszélgetés követ.

15.30 – 16.00

Erdélyi kreatív osztály: a vízió és ami mögötte van címmel előadást tart Lukács László Alpár, a Cognitive Creators társalapítója.

Az előadások mellett szombaton és vasárnap workshopok, valamint vitadélután várja az érdeklődőket az erdélyi magyar fiatalok értékeiről, a kampányok világáról és vizuális kommunikáció fontosságáról, time-managamentről, személyes brandingről, a marihuána legalizálásának kérdéséről, valamint arról, hogy hogyan írhatunk rövid beszédet.