Papp Zsolt László a Szilágysomlyói RMDSZ új elnöke

2017.06.09. | területi hírek
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Papp Zsolt László a Szilágysomlyói RMDSZ új elnöke

Az RMDSZ Szilágysomlyói Szervezete a 38 éves Papp Zsolt Lászlót választotta elnökének a 2017. június 8-án tartott közgyűlésen.

A gyűlést Seres Dénes parlamenti képviselő, az RMDSZ Szilágy megyei szervezetének elnöke vezette, aki felszólalásában kiemelte: „Szilágysomlyó körzetközpont is, ezért minden, ami a várossal kapcsolatos, kihatással van a környező települések életére is. Egy olyan csapatot választott a közösség, amely szakértelemmel és odaadással tovább tudja vinni mindazt, ami a szilágysomlyói, a szilágysági emberek javát szolgálja.

Seres Dénes szerint egy olyan fiatal, de tapasztalt csapat vette át a vezetést Papp Zsolt Lászlóval az élen, akik eddig is az RMDSZ-ben, a szilágysági magyar emberekért dolgoztak. Elmondása szerint bízik abban, ez a csapat azt a munkát tovább tudják vinni, amit az elmúlt közel 30 évben a szilágysomlyói közösség és a Szilágysomlyói RMDSZ végzett. „Arról is meg vagyok győződve, hogy a most megalakult, 31 tagú Helyi Képviselők Tanácsa további fejlődést is tud hozni a közösség életében” – fejtette ki.

„Békés politizálást ajánlok, ahol nem a szavak számítanak, hanem a tettek” – hangsúlyozta Papp Zsolt László felszólalásában, majd hozzátette: tudja, hogy az idősebbek tapasztalatára szükség van, ugyanúgy a fiatalok ambíciójára, ötleteire és kitartására is. „Megtalálom az arany középutat, a kompromisszumot a generációk között. Számítok minden emberre, mert csak közösen vagyunk teljes értékűek”− hangsúlyozta az új elnök.

Az új elnök ismertette programját a küldöttekkel, köztük a legfontosabbak: a Szilágysomlyói Magyar Ház további működtetése és fenntartása, erős csapat felállítása és kemény munkával az alpolgármesteri szék visszaszerzése a 2020-as helyhatósági választásokon, jobb kommunikáció a választókkal és az egyházakkal való kapcsolatok megerősítése.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.